Familiebedrijf van Moorsel werd in 1941 opgericht en is een begrip in de wijde omtrek van Oud-Beijerland. Al die jaren houdt de familie van Moorsel zich bezig met het goudsmeden, waarbij creativiteit en kennis over het oude ambacht elke keer van vader op zoon is overgedragen. Inmiddels is het bedrijf in handen van Peter en Fariba van Moorsel, de derde generatie uit de juweliersfamilie. Samen met zijn vrouw Fariba zorgen zij er - met veel toewijding - voor dat de traditie blijft voortbestaan.Het familiebedrijf

Achter de werkbank in het goudsmidatelier is eigenaar en ontwerper Peter van Moorsel helemaal in zijn element. Zijn vrouw Fariba daarentegen is het creatieve brein en adviseert klanten op persoonlijk vlak. Haar talent voor styling en trends is van enorme toegevoegde waarde en zorgt voor een perfecte balans tussen ambachtelijke kwaliteit en de hedendaagse tijdsgeest. Peter en Fariba laten zich hierbij graag inspireren door de creatieve ideeën van hun eigen kinderen én door de elementen van de natuur.

Wij zijn een familiebedrijf in de puurste vorm. Wij doen alles zelf en mijn ouders zijn nog steeds werkzaam in het bedrijf. Met onze jarenlange ervaring én het vakmanschap hebben wij alles in huis om onze klanten kwaliteit te kunnen garanderen, op alle fronten. Van gedegen en persoonlijk advies tot perfecte aftersales, van onderhoud tot het ontwerpen en creëren van sieraden en juwelen in ons eigen atelier, maar ook op het gebied van styling bedienen wij onze klanten. Wij hebben alles onder één dak."

"Het geheim van de smid leer je van je vader"
Van Moorsel Handcrafted Fine Jewelry

Naast de vele nieuwste collecties van bekende en minder bekende merken vind je in de winkel de mooiste sieraden uit eigen hand. Daarmee hebben Peter en Fariba een ultieme droom verwezenlijkt, namelijk een eigen label, ‘Van Moorsel Handcrafted Fine Jewelry’, wat begin 2017 werd gelanceerd.

"Wij smeden emotie en herinneringen in goud met de allermooiste diamanten"
Van Hollandse makelij

Van Moorsel smeedt al bijna 70 jaar de mooiste sieraden voor elke herinnering. Ieder levensmoment eert Van Moorsel met een sieraad, altijd speciaal voor hem of haar gemaakt. Een echt Van Moorsel juweel blijft je altijd bij, herinnert je aan de mooie momenten in het leven en iedere nieuwe dag hoort het weer een beetje meer bij jou en ga je er meer van ‘houden’.

Het is een viering van het vrouw zijn, het moeder- of vaderschap, het huwelijk, vriendschap, afscheid of het begroeten van ‘nieuw leven’. Het respect voor dit soort momenten is altijd de allerbelangrijkste drijfveer en inspiratiebron.

"Wij smeden het goud zelf naar uw eigen ontwerp"