Preview nieuwe collectie
10 maart 2017

Peter van Moorsel is momenteel de "Master pieces" aan het ontwikkelen van de nieuwste collectie.

Veel kunnen we u nog niet laten zien, maar de naam van deze collectie kunnen we wel alvast bekendmaken: "Willow". Als inspiratiebron gebruikt Peter hiervoor de natuurlijke vormen van de wilg. De schetsen zijn inmiddels al gereed. Binnenkort meer! 

Sieradenbeurs 12/13 maart 2017
9 maart 2017

Onze beursstand is prachtig en vertelt het verhaal van onze droom in één oogopslag. Wij zijn dankbaar voor alle inspiratie en kracht die we hebben mogen ontvangen van klanten en lieve mensen achter de schermen om hier te komen. Trots zijn we, dat we dit alles met z'n allen hebben gerealiseerd.

Sieradenbeurs 12/13 maart 2017
6 maart 2017

'Out of the Box'

Nog vijf dagen en dan is het zover. Op de Juweliersbeurs #Out of the box in Amersfoort presenteren wij onze eigen sieradenlijn Van Moorsel Handcrafted Fine Jewelry. Héél spannend, maar wij zijn er klaar voor!

Sieradenbeurs 12/13 maart 2017
17 februari 2017

'Out of the Box'

Tijdens de sierandenbeurs 'Out of the Box' in de rijtuigenloods in Amdersfoort presenteren we u onze eigen sieradenlijn. Trots kijken wij naar het artikel in het beursmagazine.

Vincenzaoro
27 oktober 2016

We zijn twee dagen naar één van de grootste sieraden beurzen van Europa geweest!
Basel is groot in horloges en Vicenza is groot in sieraden. Twee dagen waren nog te kort, we hebben heel veel nieuwe trends gespot,  véél INSPIRATIE!!