Bent u op zoek naar een mooi sieraad? iets persoonlijks en origineels? Bij van Moorsel kunt u samen met Peter, een meester goudsmid, uw wensen laten vervaardigen precies zoals u dat wilt. Zo kunt u zelf een gecertificeerd briljant uitzoeken en zelf de vorm bepalen. Of het nu gaat om goud, zilver en/of witgoud.. alles is mogelijk. De service is prima en heel persoonlijk. Zeker een aanrader! Mijn sieraden zijn stuk voor stuk uniek!

Trudy - Zuid-Holland

Ben al jaren klant bij Peter en Fariba van Moorsel. Fariba geeft deskundig en persoonlijk styling advies en Peter, hij is een kunstenaar, in het maken van al mijn talloze massieve sieraden, o.a. een mooie gouden horlogeband, oorbellen, hand vervaardigde bedels, armbanden en al mijn schitterende ringen. Dus kom voor zéér persoonlijk naar wens gemaakte naar Peter en Fariba van Moorsel.  Sieraden met de hand gecreëerd waar er maar één van bestaat. Mijn laatste ontwerp laten vervaardigen: een hanger voor mijn ketting waar er meerdere ringen aan gehangen kunnen worden,  van dierbaren. Tevens hebben ze nu ook hun eigen merk "Van Moorsel" waar ik erg fan van ben.

Elly - Noord Brabant, The Netherlands

Onlangs bij Fariba van Moorsel langs geweest om iets moois uit te zoeken. Ben goed geholpen - veel tijd genomen en er werden verschillende mogelijkheden getoond - zeker omdat ik nog niet direct wist wat ik wilde. Er is een ruime keus uit collecties in verschillende prijscategorie. Uiteindelijk gekozen voor een set (oorbellen en ring) van het 'eigen huis' (ontwerp door Peter van Moorsel). Echt mooi gemaakt en praktisch in gebruik. Kom zeker terug!

Eke - Amsterdam, The Netherlands

Onlangs was ik op zoek naar een cadeau voor een speciaal persoon. Ik wilde niet zomaar iets makkelijks, maar ik zocht iets wat écht bij deze persoon paste om een herinnering te delen of zelfs een soort vast te leggen. Via facebook ontdekte ik juwelier Van Moorsel. De advertentie beloofde unieke sieraden met zelfs de mogelijkheid om iets te laten ontwerpen. Fariba en Peter namen me mee in hun eigen collectie Van Moorsel Handcrafted Fine Jewelry. Mijn cadeau is inmiddels in de maak! Met veel liefde en geduld hebben we samen een sieraad ontworpen voor mijn speciale geliefde. Ik kan niet wachten tot het zover is. Bedankt Peter en Fariba voor jullie speciale aandacht en vooral vakmanschap!

Mirjam - Rotterdam, The Netherlands